Troškintos paprikos

stalo-irankiaiIšsobkite 4 raudonąsias paprikas. 200 g faršo išmaišykite su sauja nevirtų ryžių, šlaku pomidorų padažo, keliais šaukštais vandens ir prieskoniais. Prikimškite paprikas. Sudėje į puodą, užvožkite kepurėles. Daugiau nei iki pusės užpilkite konservuotomis pomidorų sultimis ir ant mažos ugnies troškinkite apie valandą.

  1 comment for “Troškintos paprikos

  1. 2010/10/20 at 01:03

    Žymiai turtingesnis skonis naudojant daržovių sultis, į kurias, be pomidorų, įeina morkų,salierų, burokėlių ir kt.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.