Reikės:
4 žalios paprikos,
1 sužiedėjusi bandelė,
1 svogūnas,
1 šaukštelis druskos,
350 g maltos kiaulienos arba jautienos,
1 šaukštelis paprikos,
2 kiaušiniai,
300 g konservuotų kukurūzų,
2 šaukštai sviesto,
3/8 l mėsos sultinio,
1 šaukštas kaparėlių,
1 šaukštelis krakmolo.
Paprikas perpjaukite pusiau, išplaukite ir nusausinkite. Bandelę išmirkykite šaltame vandenyje. Svogūnus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Mėsą suminkykite su druska, baltaisiais pipirais, paprika, kiaušiniais, nuvarvintais kukurūzais, svogūnais ir nuspausta bandele. Įdarą sukrėskite į paprikas. Troškintuve ištirpinkite sviestą, uždengtas paprikas patroškinkite 5 minutes. Ant jų supilkite karštą sultinį ir virkite 30 minučių. Troškinio padažą pagardinkite grietinėle ir kaparėliais, paskui sutirštinkite šaltame vandenyje išleistu krakmolu. Prie jų tinka biri ryžių košė.