Marinuotos vyšnios

stalo-irankiaiReikės:

2 l vyšnių su koteliais,
6 kvapnieji pipirai,
6 gvazdikėliai,
4 gabalėliai cinamono žievės.
Marinatui: 300 ml vandens,
50 ml 9% acto,
150 g cukraus.

I 0,5 l talpos stiklainius dėkite po 2 pipirus, gvazdikėlius ir gabalėlį cinamono žievės. Apgremžkite ir patrumpinkite vyšnių kotelius, uogas sudėkite į stiklainius ir užpilkite išvirtu ir pravėsusiu marinatu. Kaitinkite 85ºC temperatūroje 15 minučių. Sandariai uždarykite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.