Marinuotos vyšnios

stalo-irankiaiReikės:

2 l vyšnių su koteliais,
6 kvapnieji pipirai,
6 gvazdikėliai,
4 gabalėliai cinamono žievės.
Marinatui: 300 ml vandens,
50 ml 9% acto,
150 g cukraus.

I 0,5 l talpos stiklainius dėkite po 2 pipirus, gvazdikėlius ir gabalėlį cinamono žievės. Apgremžkite ir patrumpinkite vyšnių kotelius, uogas sudėkite į stiklainius ir užpilkite išvirtu ir pravėsusiu marinatu. Kaitinkite 85ºC temperatūroje 15 minučių. Sandariai uždarykite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.