Vyšnių sriuba su virtinukais

stalo-irankiaiReikės:

0,5 l vyšnių,
1 l vandens,
0,5 stiklinės cukraus,
1 stiklinė miltų,
2 kiaušiniai,
truputis druskos.

Iš pusės vyšnių išimkite kauliukus. Likusias vyšnias ir kauliukus sumaigykite, sumaišykite su cukrumi, sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 10 minučių. Iš miltų, kiaušinių, trupučio vandens ir druskos paruoškite tešlą, ją iškočiokite ir išspauskite rutuliukus. Į Virtinukų vidų dėkite po vyšnią, užspauskite virtinukų kraštus. Virtinukus sudėkite į karštą vyšnių sriubą ir pavirkite dar 10 minučių. Patiekite su grietine arba grietinėle.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.