Briuselio kopūstų salotos su morkomis

stalo-irankiaiReikės:

250 g kopūstų,
2 morkos,
50 g svogūnų laiškų,
50 g šviežių krapų,
2 švieži agurkai,
4 ridikėliai,
majonezo padažui,
druskos pagal skonį.

Kopūstus išvirkite ir supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite, agurkus ir ridikėlius smulkiai supjaustykite. Supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus. Viską išmaišykite, pasūdykite, užpilkite majonezo. Paruoštą patiekalą papuoškite žalumynais, iš agurko išpjaustytais lapeliais ir ridikėlio gėlytėmis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.