Briuselio kopūstų salotos

stalo-irankiaiReikės:

250 g Briuselio kopūstų,
1 salierų šakniagumbis,
250 g krabų lazdelių,
50 g krapų,
majonezo padažui,
druskos pagal skonį.

Kopūstus 7-10 minučių pavirkite pasūdytame vandenyje. Supjaustykite. Salierą supjaustykite griežinėliais, kuriuos dar perpjaukite pusiau ir šiek tiek apvirkite. Supjaustykite krabų lazdeles, krapus. Viską gerai Išmaišykite, pasūdykite ir pagardinkite majonezu.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.